Akşam Menüsü

S

SoruCevap

Reputation:

Karnıbahar
Beşamel soslu karışık kızartma
Fırında yoğurtlu pirinç pilavı
Tavuk sote
Kızartma karışık soslu
Karnıbaharı haşladıktan sonra tepsiye yayalım. Üzerine 2 su bardağı süt, tereyağ, un, sıvıyağ ek edip karıştırıp 5 dakika kapatıp üzerine ek edip rendelenmiş kaşarı üzerine ek edip fırına sürelim.
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt