Avakado Ezmesi

S

SoruCevap

Reputation:

Avakado Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler
1 adet olgunlaşmış avakado
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz
Yarım limonun suyu

Avakado Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Olgunlaşmış olan bir adet avakadomuzu alalım, dik bir formda ortadan ikiye keselim ve çekirdeğini çıkaralım.
Bir yemek kaşığı yardımı ile avakadonun içini yayvan bir tabağa alalım.
Daha sonra bir çatal yardımı ile ezip, püre haline getirelim.
İçine öbür malzemeleride karıştırıp, tabağa alalım. Afiyet olsun
Avakado Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt