Buğday Pilavı

S

SoruCevap

Reputation:

Buğday Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
1 su bardağı buğday
Üzerini geçecek kadar su
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı toz biber
Tuz

Buğday Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Buğdayı su ile düdüklü de 30 dk haşladım , üzerini geçecek kadar su koymuştum. Bütün suyunu tam çekmişti o yüzden süzmedim. Eğer suyu varsa suyunu süzün.
Tencerede tereyağ ile salçayı biraz kavurdum.
Üzerine pişmiş yarmaları ekledim biraz kavurdum.
Tuz ekledim biraz bekleyip dinlenince tane tane olur miss gibi farklı bir lezzet.
Buğday Pilavı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt