Çilekli Kremalı Pasta

S

SoruCevap

Reputation:

Çilekli Kremalı Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Pandispanyası için
5 adet orta uzunluk yumurta
1,5 su bardağı toz şeker
2 -2,5 su bardağı un
Kabartma tozu
Kreması için
3,5 su bardağı süt
3 çay kaşığı un
1 adet yumurta
Vanilya
50 gram beyaz çikolata
1 paket krem şanti
Arası için
2 adet muz
7 adet çilek
Damla çikolata
Üzeri için
1 kutu sıvı krema
1 paket krem şanti
Çilek yarım kilo

Çilekli Kremalı Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurtalar iki farklı kap içerisine sarısı beyazı ayrılır.
1,5 su bardağı şeker iki eşit modüle bölünür sarıya beyaz kısma eklenir.
Önce yumurta beyazı köpürtülür kar haline gelene kadar daha sonra sarılar köpürtülür.
1 kahve fincanı ılık su ekleyip unu ve kabartma tozunu elekle yumurta sarısına eleyelim karıştıralım.
Daha sonra 3 evrede yumurta beyazı eklenir.
Alttan üste yanlışsız karıştırıp kelepçeli kalıba dökelim.
180 evvelden ısıtılmış fırında pişirelim.
Kreması için.Süt, un, şeker eklenir yumurta ilavesinden sonra altı açılır ocağın yoğunlaşana kadar pişirilir
Vanilya eklenir ve beyaz çikolata eklenir üzeri streçlenip soğumaya alınır soğuyan kremaya 1 paket santi döküp mikserle çırpalım.
Üzeri için.1 su bardağı süt ile 1 paket şanti köpürtülür.
Pişen kekimiz 3 kesime bölünür.
Arasına krema sürülür muz ve çilek eklenir.
Damla çikolatada her kat bu form olacak en üste krem santi sürüp güzelce pastayı kaplayalım.
Kremadan üzerlerine süsleme yapalım çileklerle ve dilediğiniz süslemelerle.
Çilekli Kremalı Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt