Dokuzlu Zayıflama Cayı Hazırlanışı

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Katılım
27 Ara 2022
Mesajlar
341,962
Çözümler
3
Tepkime puanı
447
Puanları
83
Forum Parası
602,986
Feedback: 0 / 0 / 0

Reputation:

Dokuzlu Zayıflama Cayı Tarifi


Dokuzlu Zayıflama Cayı Nasıl Yapılır


Dokuzlu Zayıflama Cayı İcin Malzemeler:

Mate cayı

Kekik (ancak bildiğimiz siyah kekik değil beyaz bilye kekik)

Coban cokerten

Barut ağacı kabuğu

Yeşil cay

Sinirli ot

Biberiye

Funda yaprağı

Cinnema

Dokuzlu Zayıflama Cayı Hazırlanışı:

Barut ağacı kabuğunu kucuk kucuk parcalara ayırıyoruz ve parmak ucuyla ufak bir tutam bir kaba alıyoruz Buyuk bir tutam yeşil cay, bir iki yaprak cinnema atıyoruz Geri kalan butun bitkilerden parmak ucuyla bir tutam ekliyoruz Bir icimlik karışım silme bir yemek kaşığını dolduracak kadar olacak Karışımı hazırladıktan sonra kaynamış suyu bu karşımın uzerine dokup demlemeye bırakıyoruz


Not: Cay kaynatılmıyor demleme şeklinde yapılıyor
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt