Etli Kuru Fasülye Tarifi

S

SoruCevap

Reputation:

Etli Kuru Fasülye Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı kuru fasulye
300 gram kuşbaşı
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı zeytin yağı
1 orta uzunluk kuru soğan
2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Su

Etli Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuru fasulyeyi 3-4 saat öncesinde bir kaç kaynar getirip kendi sıcaklığında bekletin.
Yemek hazırlığına başlamadan evvel ıslattığınız fasulyeleri süzün.
Soğanları yemeklik doğrayıp hafif soteleyin.
Eti de ek edip etlerin rengi değişene kadar soğanla birlikte kavurun.
Salça ve baharatları da ekleyip salçanın kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin.
Fasulyeleri ekleyip kaynar suyu ek edin.
Kısık ateşte kaynamaya bırakın.Afiyet olsun…
Etli Kuru Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt