Etsiz Kuru Fasulye

S

SoruCevap

Reputation:

Etsiz Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı kuru fasulye
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 adet yeşil biber
1 adet kapya biber
1 adet kuru soğan
Karabiber ,pulbiber, kimyon, nane, toz biber, isot

Etsiz Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Düdüklü tenceremizi ocağa alıyoruz ,yağımızı kızdırıyoruz .
Doğradığımız yeşil biberi ,kapya biberi (yazın dondurucuya attığım kapya biberi kullandım)ve bütün halde soğanımızı ekliyoruz bir iki dakika kavurduktan sonra salçamızı ekliyoruz .
Onu da iki üç dakika kavurduktan sonra sabahtan suya koyduğumuz fasulyelerimizide ekleyelim.
Baharatları (yarım çay kaşığı nane)ve tuzu ekleyip bir iki dakika karıştıralım.
Üzerini 4 parmak geçecek kadar kaynamış suyumuzu ekleyip karıştıralım ve dödüklümüzün kapağını kapatalım ve orta ateşte pişmeye bırakalım.
Etsiz Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt