Fasulye Kavurması Yemeği

S

SoruCevap

Reputation:

Fasulye Kavurması Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
150 gram fasulye (Dolaptan çıkardım ben evvelden kavurup dolaba koyduğum)
1 yemek kaşığı salça
1 adet kuruş soğan
2 adet orta uzunluk patates
1 tatlı kaşığı kimyon, pul biber, tuz, karabiber
2 /4su bardağı su
1, 5 yemek kaşığı tereyağı
100 gram çekilmiş kıyma
1 tane tavuk bulyon (Tavuk suyu)

Fasulye Kavurması Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak soğan ve patates doğrayalım, kenar koyalım.
Tencere tereyağı alarak eritelim çabucak sonra soğan ekleyelim kavrulsun.
Ocakta kavrulan soğan üzerine salça ekleyelim, kavuralım.
Daha sonra patates ekleyelim 2 dakika karıştıralım.
Fasulye ve kıyma ekleyelim 2 su bardağı da su ek edelim.
Suyu çekecektir fasulyeler çektikten 1 su bardağı su ekleyelim çorba üzere olmayacak yemek biçiminde.
Tencerenin kapağını kapatalım pişmesini bekliyoruz. Afiyet olsun. Benim fasulyem buzluktan çıkarttım 1 saat evvelden.
Fasulye Kavurması Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt