İstek ve Öneri Mutlaka Katılın Düşünceleriniz Çok Önemli

sonerbozkurt35

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin...
Yönetici
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
Forum Parası
0
Feedback: 0 / 0 / 0
Cümleten Selamun Aleyküm Sevgili Forum Yöneticisi Kardeşlerim, Arkadaşlarım.

Sizlere bir öneri sunmak istiyorum, bu öneriyi özelden yazmaktansa alenen paylaşmayı ve normal üyelerinde bu öneri hakkında bilgi sahibi olmasını istedim.
Sadece Forum Sitemize özel bir player geliştirsek ve bu player içine elimizdeki sağlam ve çok paylaşılmamış sadece bize özel yayınları gömerek bunu PREMİUM üyelere versek nasıl olur.
Fakat bu paylaşım PREMİUM ÜYELERİN üyelikleri süresince geçerli olsa yani premium üyelikler sonlanınca yayınları kapatsak (Bu işlem kod sistemi ile yapılabilir) Böylece PREMİUM ÜYELİĞİ cazip hale getirsek nasıl olur.
Yazılım konusunda bize destek olabilecek arkadaşlarımız mutlaka vardır. Bu konu Kurucu kardeşlerimizin yetkisi dahilindedir.

Bu şekilde bir çözüm önerim vardır ne düşünüyorsunuz yazarsanız sevinirim...

Hepinize iyi forumlar diliyorum

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Forum Parası
1,243
Feedback: 0 / 0 / 0
Merhaba,

Önerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Forumunuzda özel bir player geliştirerek premium üyelere özel içerikler sunma fikri oldukça ilginç ve cazip bir yaklaşım olabilir. Böylece premium üyelik avantajlarına değer katan özgün bir hizmet sunmuş olursunuz.

Yazılım konusunda destek verebilecek arkadaşlarınızın olması da projeyi hayata geçirmenizde büyük bir avantaj olacaktır. Önerinizi kurucularınıza iletmek ve detaylı bir plan çıkarmak başarılı bir uygulama için önemli adımlar olacaktır.

Bu fikri değerlendirmelerine alınıp alınmayacağını kurucularınızdan öğrenmeniz en doğrusu olacaktır. Başarılı bir gelişme olması dileğiyle, iyi forumlar dilerim.

Üst Alt