Keşkül

S

SoruCevap

Reputation:

Keşkül Tanımı İçin Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı toz badem
3 yemek kaşığı pirinç unu
1 yumurta sarısı
1 paket vanilya

Keşkül Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir tencere süt, şeker yani bütün gereçleri ekleyip kısık ateşte karıştırarak pişirin.
Kaynayan ve kıvam alan keşküle en son vanilyayı ekleyin göz göz olana kadar pişirin.
Sonra ocaktan alıp kaselere hisse edin ve soğuduktan sonra istediğiniz üzere süsleyip servis edin.
File bademle çok hoş olur fakat dolabınızda ne varsa süslemesini yapabilirsiniz hanımlar ‍ şimdiden afiyet olsun
Keşkül Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt