Kıkırdak Tarifi

S

SoruCevap

Reputation:

Kıkırdak Tanımı İçin Malzemeler
Kuyruk yağı yahut iç yağ

Kıkırdak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kuyruk yağını yahut iç yağını küp küp doğrayıp tencereye ek ediyoruz ve kaynatıyoruz.
Kaynadıkca yağı çıkacak.
Çıkan yağı süzüyoruz yemeklerde kullanıyoruz.
Daha sonra süzülen kıkırdakları tencerede kısık ateşte bir mühlet daha nar üzere kızarana kadar kavuruyoruz altını çok açmayalım yanmasın.
Tencerenin altını kapatıyoruz soğumaya bırakıyoruz.
Kaşıkla karıştırıp içine soğan doğrayıp tuz biber atıp iç harç olarak kullanabilirsiniz. Afiyet olsun çok lezzetlidir. Benim yağ karışıktı zira buzluktaki kurbandan kalan yağlardı o denli bile lezzetli oldu belirtmek istedim .
Kıkırdak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt