Kızartma Gullac Tarifi Resimli

S

SoruCevap

Reputation:

Kızartma Gullac Tarifi
Resimli Kızartma Gullac Tarifi

Kullanılacak Malzemeler

* 10 corba kaşığı tereyağı
*3 adet yumurta
*2 su bardağı fındık (ince cekilmiş)
* 1 su bardağı gul suyu
* 1 su bardağı su
* 10 kat gullac
* 2 su bardağı sut
*1 su bardağı toz şeker

imageskizartmagullactarifiresimli5ad4060558daa

Hazırlanma Şekli
Gullacları birer birer gulsuyu ve su karışımı ile ıslatıp ikiye katlayın Uzerine cekilmiş fındığı serpin Rulo biciminde sarın Butun yaprakları bu bicimde hazırlayın Cırpılmış yumurtayı kaba koyun Tereyağını eritin yağ kızınca rulo bicimdeki gullacları yumurtaya bulayıp altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın havlu kağıt uzerinde yağını aldırın Derin bir tepsiye dizin Şekerle sutu kaynatın Şurup hazırlayın Kıvama gelince az soğusun Gullacların ustune dukun Şurubu cekene kadar bırakın Gullaclar şurubu cekince tabaklara aktarıp servis yapın
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt