Kolay Ve Pratik Krep Tarifi

S

SoruCevap

Reputation:

Kolay Ve Pratik Krep Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı un
2 su bardağı süt
2 adet yumurta
Yarım çay bardağı yağ
1 tatlı kaşığı tuz

Kolay Ve Pratik Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Un ve suyu hiç topak kalmayana kadar çırpalım.
Ardından yağ ve yumurtayı ekleyelim.
Kek hamuru kıvamından daha akıcı olmalı uygunca çırptıktan sonra sıcak tavaya 1 kepçe krep hamuru döküp sağa sola eğerek tavaya yayalım. Her iki tafarını da çevirerek hafif kızarana kadar orta ateşte pişirelim
Tüm harcımız bitene kadar bu sürece devam edelim. Krep tanımımız hazır afiyet olsun
Kolay Ve Pratik Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt