Mandalinalı Puding Tarifi Resimli

S

SoruCevap

Reputation:

Mandalinalı Puding Nasıl Yapılır
Mandalinalı Puding Tarifi


Mandalinalı Puding Malzemeleri:
6 Yaprak Jelatin
2 Mandalina
2,5 Kucuk Kutu Sut Kreması
45 Corba Kaşığı Tozşeker
2 Portakalın Suyu
Sutlu Cikolata

imagesmandalinalipudingtarifiresimli5ad40499ad982

Mandalinalı Puding Yapılışı: Jelatini 5 dakika suda bekletin Mandalinaların kalın kabuklarını ve ince zarlarını soyun Soyarken mandalinaların suyunu bir kasede biriktirmeye calışın Mandalina filetolarını uzunlamasına ikiye bolun Sut kremasına mandalinaların suyunu, mandalinaları ve 1 corba kaşığı tozşekeri ekleyip karıştırın
Jelatini kısık ateşte eritin Sut kremalı karışımdan 3 corba kaşığı alıp jelatine ilave edin Ardından jelatini sut kremalı karışıma ekleyip karıştırın Dikdortgen şeklindeki bir kalıbın icine şeffaf bir folyo yayın Kremalı karışımı kalıba alıp buzdolabında 2 saat bekletin Kalan şekeri bir tencerede karıştırarak eritin Portakal suyunu ekleyip koyulaşıncaya kadar 10 dakika pişirin Soğumaya bırakın Cikolatayı rendeleyin Pudingi kalıptan cıkarın Folyoyu uzerinden alın Pudingi dilimleyip servis tabaklarına alın Sos ve cikolata eşliğinde servis yapın


alıntı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt