Meyve Soslu Krem Bavarua Tarifi Resimli

S

SoruCevap

Reputation:

Meyve Soslu Krem Bavarua nasıl yapılır
Meyve Soslu Krem Bavarua Tatlısı yapışı


Meyve Soslu Krem Bavarua Malzemeler
3 su bardagı sut
1 su bardagı toz şeker
4 adet yumurta
5 adet jelatin
1 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
1 paket vanilya
Mevsimine gore meyve (portakal, elma, kivi, muz, ananas)

imagesmeyvesoslukrembavaruatarifiresimli5ad403ef65c16


Meyve Soslu Bavarua Tarifi
Şeker, un, limon kabugu rendesi, yumurta sarılarını bir tencereye koyup iyice karıştırın Sut ilave ederek ateşe koyun Muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin

lslatılmış jelatin yapraklarını koyup, eriyene kadar karıştırın Ayrı bir kapta yumurta aklarını bir fiske tuzla katı kar haline gelene kadar cırpın Diğer kremaya hızlı hızlı karıştırarak ilave edin soğuyunca icine kucuk kucuk doğranmış meyveler koyun Yağlanmış toz şeker serpilmiş kalıba boşaltın

Buzdolabında dondurup kalıbı sıcak suya koyun Servis tabagına ters cevirin Uzerine boza kıvamına getirilmiş herhangi bir meyve marmelatı dokerek susledikten sonra servise sunun
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt