Pofuduk Poğaça

S

SoruCevap

Reputation:

Pofuduk Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı ılık su
2 su bardağı ılık süt
1 adet yaş maya
1 çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet yumurta (sarısı üzeri için ayrılır)
Hamuru açarken sürmek için;
Tereyağı
Üzeri için;
Yumurta sarısı
Susam, çörekotu

Pofuduk Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Kahvaltıya yahut çocuğunuzun beslenmesine koyabileceğiniz puf puf poğaça tanımı gelsin o vakit.
Bütün gereçler karıştırılır mayalanmaya bırakılır.
Mayalanan hamurdan kesimler koparıp bir kesim tereyağı ile elinizle açıp istediğiniz hali verip ortasına beyaz peynir koyabilirsinizi.
Üzerine yumurta sarısı sürüp susam çörek otu serpilir.
Tepsi mayası yapmayı unutmayın en az yarım saat tepside bekletip 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Pofuduk Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt