Portakal Kabuklu Ve Safranlı Pilav Tarifi Resimli

S

SoruCevap

Reputation:

Portakal Kabuklu Ve Safranlı Pilav nasıl yapılır
Portakallı Safranlı Pilav yapılışı

Portakal Kabuklu ve Safranlı Pilav Malzemeleri
1 su bardağı basmati pirinc
2 su bardağı tavuk suyu (2 tavuksu tablet ile hazırlanmış)
1 corba kaşığı ince kıyılmış portakal kabuğu
2 corba kaşığı kuru uzum
12 tatlı kaşığı safran
2 corba kaşığı sıvıyağ

imagesportakalkabukluvesafranlipilavtarifiresimli5ad40c0d6f925

Portakal Kabuklu ve Safranlı Pilav Tarifi

Tavuk suyunu, safran ve portakal kabukları ile kaynatıp, 2 saat kadar dinlendirin Boylece portakal kabuğunun kokusu tavuk suyuna iyice siner Daha sonra suzup bir kenara bırakın

Tencerede sıvıyağı kızdırıp icine pirinci atın, 1 dakika kadar kavurun Uzerine tavuk suyunu ve kuru uzumleri ekleyin Hafif ateşte pişmeye bırakın Suyunu cekip pişme indirin ve dinlenmeye bırakın
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt