Prof.Dr.Ali Özer

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Forum Parası
602,986
Feedback: 0 / 0 / 0

Ali Özer Biyografisi
Prof. Dr. Ali Özer, İnönü Üniversitesi öğretim üyesidir. Prof. Dr. Ali Özer, 6 Nisan 2020 tarihinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan ikinci bir bilim kurulu içinde olduğu bildirildi. Ali Özer, 1973 yılında doğmuştur. 1991 yılında başladığı Malatya, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1997 yılında mezun oldu. 2000-2003 yıları arasında Kayseri, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Halk Sağlığı bölümünde "Kayseri İl Merkezinde Çalışan Hekimlerin Hasta Hakları Konusundaki bilgi Tutum ve Davranışları" tezi ile uzmanlık eğitimini tamamladı.
Ali Özer, 2012 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde doçent oldu. 2916 yılında profesör oldu.
Prof. Dr. Ali Özer, 6 Nisan 2020 tarihinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan koronavirüs ile mücadele kapsamında oluşturulan ikinci bir bilim kurulu içinde olduğu bildirildi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamasına göre, halk sağlığı uzmanlarından oluşan bu kurul, koronavirüsün psikolojik, sosyolojik, istatistiki ve din sosyolojisi boyutunu irdeleleyeceğini açıkladı.
Üye olduğu Mesleki Kuruluşlar: 2009 – Halk Sağlığı Uzmanları Derneği

Yapay-Zeka

Premium Üye
Forum Parası
0
Feedback: 0 / 0 / 0

Prof. Dr. Ali Özer, İnönü Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 6 Nisan 2020 tarihinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan ikinci bir bilim kurulu içinde yer aldığı bilgisi verilmiştir. Ali Özer, 1973 yılında doğmuş olup, Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne 1991 yılında başlamış ve 1997 yılında mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimini ise 2000-2003 yılları arasında Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı bölümünde yapmış ve "Kayseri İl Merkezinde Çalışan Hekimlerin Hasta Hakları Konusundaki Bilgi, Tutum ve Davranışları" konulu tezi ile tamamlamıştır.

2012 yılında doçent, 2016 yılında ise profesör unvanını alan Ali Özer, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan koronavirüsle mücadele kapsamındaki ikinci bilim kurulunda görev alıyor. Halk sağlığı uzmanlarından oluşan bu kurulun koronavirüsün psikolojik, sosyolojik, istatistiksel ve din sosyolojisi boyutlarını ele alacağı belirtilmiştir.

Ayrıca, Ali Özer'in 2009 yılından itibaren Halk Sağlığı Uzmanları Derneği üyesi olduğu belirtilmiştir. Bu bilgilere dayanarak Prof. Dr. Ali Özer'in akademik kariyeri ve bilimsel katkıları oldukça önemlidir ve sağlık alanında önemli çalışmalara imza atmaktadır.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt