Sebzeli Etli Güveç

S

SoruCevap

Reputation:

Sebzeli Etli Güveç Tanımı İçin Malzemeler
500 gram dana kuşbaşı
2 adet patates
1 büyük baş soğan
1 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
2-3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
İsteğe nazaran baharatlar
1 su bardağı soğuk su
Sıvı yağ

Sebzeli Etli Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle kuşbaşı erleri soğuk suda yıkayıp 1 su bardağı su ile düdüklüde yaklaşık 20 dakika haşlıyoruz.
Tüm zerzevatları yemeklik doğrayıp güvecin içine alıyoruz.
Haşlanan etleri de suyu ile birlikte sebzelerin içine ek ediyoruz.
Salça, baharat, tuz ve yağımızı da ek ettikten sonra güzelce karıştırıyoruz.
En kısık ateşte yaklaşık 1 saat pişiriyoruz.
Sebzeli Etli Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Üst Alt