Sultani Bezelye Tarifi Resimli

S

SoruCevap

Reputation:

Sultani Bezelye hazırlanışı

Sultani Bezelye malzemeleri:

500 gr sultani bezelye
1 orta boy soğan
2 diş sarımsak
2 adet orta boy domates
yarım cay bardağından biraz fazla zeytinyağı
1 cay kasığı şeker
tuz

Sultani Bezelye yapımı:

Soğanları soyup yemeklik doğrayın (ama biraz ince olmasına ozen gosterin), sarımsakları ince ince kıyın Tencereye sıvıyağı koyun soğan ve sarımsağı ilave ederek kavurun
Rendelediğiniz domatesleri ekleyin ve 12 dakika daha kavurunBezelyelerin uclarını koparın ve bıcak yardımı ile kılcıklarını cıkartın ve tencereye ekleyin
2,5 3 su bardağı ılık su ekleyerek 1520 dk kapağı kapalı olarak pişirin Ilık yada soğuk olarak servis yapın

Afiyet olsun


imagessultanibezelyetarifiresimli5ad40b7a110f6
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt