Sütlü Mısır Çorbası

S

SoruCevap

Reputation:

Sütlü Mısır Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı haşlanmış mısır
2 su bardağı süt
3 su bardağı su
2 yemek kaşığı un
Tereyağ
Üzeri için
Tereyağ
Karabiber
Toz kırmızı biber
Nane

Sütlü Mısır Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tereyağ tencereye alınır eriyince un eklenir ve kokusu çıkana kadar kavrulur.
Un kavrulunca yavaş yavaş süt ve su eklenir.
Başka bir tencerede mısır haşlanır. Haşlanmış mısır kullanılacaksa haşlamaya gerek yoktur.
Mısırlar çorba karışımına ek edilir. 5 dk kaynatılır.Kıvam koyu okursa su eklenir.
Servis yapılacağı vakit üzerine tereyağ, karabiber, kırmızı biber ve nane kızdırıp dökülür.Afiyet olsun.
Sütlü Mısır Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt