Tavuk Sarma Kebabı

S

SoruCevap

Reputation:

Tavuk Sarma Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
3 kg tavuk sarma
Terbiyesi;
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı salça karışık
2 yemek kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
5 diş sarımsak

Tavuk Sarma Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle etleri yıkayalım bir süzgece alarak suyunu süzdürelim.
Daha sonra sarımsağı doğrayıp terbiyesi için öteki tüm materyaller ile birlikte etin üzerine ek ederek güzelce harmanlayalım.
Görseldeki üzere etleri şişlere takalım daha sonra mangal ateşini hazırlayalım.
Tahta ve kömür köz olduğunda etleri mangala dizerek pişirelim etler kızarınca yemeye hazır.
Afiyet olsun

Tavuk Sarma Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt