Vitamin Deposu Beşamel Soslu Fırında Karnabahar Brokoli

S

SoruCevap

Reputation:

Vitamin Deposu Beşamel Soslu Fırında Karnabahar Brokoli Tanımı İçin Malzemeler
1 orta uzunluk karnabahar
1 orta uzunluk brokoli
1 küçük uzunluk kırmızı pancar
1 tane siyah havuç
1 çimdik tuz
Pul biber
Zeytinyağı
Beşamel sos için;
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2,5 yemek kaşığı un
2 su bardağı süt
1 çimdik tuz
1 çay kaşığı silme karabiber
Üzeri için;
Kaşar rendesi

Vitamin Deposu Beşamel Soslu Fırında Karnabahar Brokoli Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak karnabaharı ve brokolimizi küçük küçük modüllere ayırarak bir kaba alalım.
Üzerine parmak formda doğradığımız siyah havucumuzu ve kırmızı pancarımızı da ek edip tuzunu pul biberini ve zeytinyağını ekleyip karıştıralım.
Tüm materyalleri ben haşlamadan yapıyorum.
Beşamel sos için tüm materyalleri bir tencerede pişiriyoruz.
Daha sonra üzerine beşamal sosu ekleyip 180°c fırında üzeri kızarana kadar pişmeye bırakalım.
Son olarak pişen yemeğimizin üzerine kaşar peyniri ek eriyip kızarınca fırından alıp soğuduktan sonra miniklerimize servis edelim. Afiyet olsun.!!!!!! siyah havuç ve kırmızı pancar alerjen olabilir hekiminize danışıp vermenizi tavsiye ederim .
Vitamin Deposu Beşamel Soslu Fırında Karnabahar Brokoli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt