EN HAMARAT BENİM DIŞ SESİ AYDOĞAN TEMEL KİMDİR? Aydoğan Temel, Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Temel, tiyatrocu ve seslendirme sanatçısıdır. 1983 yılından beri dizi, çizgi film, sinema filmi, belgesel ve reklam filmleri dublajı ve yönetmenliği yapmaktadır.Tolga Cevik arkadan konusan adam kim?
Tolga Çevik'in programlarında sürekli sesini duyduğumuz, ancak yüzünü göremediğimiz kişinin usta yönetmen Fırat Doğu Parlak olduğu ortaya çıktı. Tolga Çevik'in 'Komedi Dükkanı' ve 'TolgShow' programlarında arkadan konuşan sesin sahibinin Fırat Doğu Parlak olduğu ortaya çıktı.Kadir ezildi en hamarat benim dış ses kim?
En Hamarat Benim yarışmasında dış ses olarak bilinen seslendirme sesinin sesinin gerçek sahibi Aydoğan Temel'dir. Aslen Adapazarı Hacılar köyünden olan Temel, Mimar Sinan Üniversitesi'nin Tiyatro bölümünü bitirmiştir.
En hamarat benim dış ses değişti mı?
En Hamarat Benim yarışmasının dış sesi resmi olarak bilinmese de, yarışmanın yapım ekibinde yer alan ve dış sesi olarak iddia edilen Sinan Çiçek, aynı ses tonuna sahip değildir. En Hamarat Benim dış sesi olarak bir diğer isim ise geçtiğimiz yıl Zuhal Topal ile Sofrada'nın da sunucusu olan Aydoğan Temel'dir.
En Hamarat Benim Kadir nereli?
19 Mart 1995 Konya doğumlu olan ve 24 yaşında olan Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmıştır. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile beraber yaşamaktadır.Dış ses Gürbüz kimdir?
Zuhal Topal'la Sofrada programında Gürbüz, dış ses olan ve Mikser olarak da tanınan Aydoğan Temel'dir. Aydoğan Temel, 1 Ocak 1966'da dünyaya geldi ve 55 yaşındadır.TolgShow yönetmen nereli?
Fırat Doğu Parlak, 22 Eylül 1975 tarihinde Adana'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi de doğduğu yerde tamamladı. Daha sonradan yönetmen oldu. Birçok markanın reklam filminde yönetmenlik yaptı.
Arkadaşım Hoşgeldin Minik neden konuşmuyor?
komedi dükkanında canlandırdığı rollerde sadece vücut dilini kullanıp, yönetmen tarafından seslendirilmesi üzerine kardeşimle konuşma engelli olduğu yanılsamamıza neden olan olağan üstü ses.
Gelin Evi programının dış sesi "Doğancan Özadlı" 'dır. Doğancan Özadlı ünlü radyo programcısıdır.
İşte programa renk katan dış ses hakkında detaylar… Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu üstlendiği En Hamarat Benim programının dış sesinin, seslendirme sanatçısı Aydoğan Temel olduğu ortaya çıktı.
Gelin evi dış ses kim 2021?
Kadir Ezildinin babası nereli?
Anne tarafından Bayburt'lu baba tarafından ise Konyalı olan Ezildi, annesinden ayrı haftanın neredeyse her günü dip köşe temizlik yapıyor. Asıl işi özel bir hastanede arşiv sorumlusu olan Kadir Ezildi, temizlik düşkünlüğü nedeniyle evde annesini bile bıktırdığı biliniyor.
En hamarat Benim'deki Kadir kaç yaşında?
27 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.Gelin evindeki dış ses kim?
Gelin Evi programındaki dış sesin sahibinin kim olduğu ortaya çıktı. Dış ses, 29 yaşındaki Doğancan Özadlı adlı ünlü radyocu.Aydoğan Temel dış ses kimdir?
Aydoğan Temel, (d. 1966 Bandırma) Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu, tiyatrocu, sözlendirmen ve dublaj sanatçısıdır. 1983 yılından beri dizi, çizgi film, sinema filmi, belgesel ve reklam filmleri dublajı ve yönetmenliği yapmaktadır.