Kakolu Kum Pasta

T

theking

Reputation:

Kakolu Kum Pasta Tanımı İçin Malzemeler
4 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
3 yemek kaşık kakao
1 adet kabartma tozu
2,5 su bardağı un
Kreması için
1 kutu sıvı krema
2 paket krem şanti
1 su bardağı süt
Arası için
Muz, modül çikolata

Kakolu Kum Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta şeker köpürtülür. Sıvı yağ süt eklenir .
Un, kakao ve kabartma tozu eklenir karıştırılır.
Kelepçeli kalıba dökülür 180 evvelce ısıtılmış fırında pişirelim.
Kreması için.Sıvı krema ,toz şanti.1 su bardağı süt mikserle çırpılır.
Pişen kekimiz 3 modüle bölünür.
Arasına krema sürülür muz ve kesim çikolata eklenir bi hal yaptıktan sonra kekin kalan kısmı robottan çekilir.
Kum haline getirip pastanın üzerine serpilir.
Muz ve modül çikolata ile süslenir dolapta soğutalım.En az 2saat afiyet olsun güzel ramazanlar.
Kakolu Kum Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt