Kızarmış Muz Tatlısı Tarifi Resimli

S

SoruCevap

Reputation:

Kızarmış Muz Tatlısı nasıl yapılır
Kızarmış Muz Tatlısı hazırlanışı



Kızarmış Muz Tatlısı malzemeleri:
3 adet orta boy muz
15 gr teremyağ ballı
12 portakal
1 corba kaşığı esmer şeker
2 corba kaşığı krema
1 corba kaşığı kabak cekirdeği



Kızarmış Muz Tatlısı yapımı:

Portakalın suyunu cıkartın Muzları soyup buyuk parcalar halinde diyagonal doğrayın Teremyağı yapışmaz yuzeyli tavada eritin Dilimlenmiş muzları ekleyin ve kahverengileşinceye kadar kızartın Sonra muzları ocaktan alıp portakal suyu ve esmer şeker ekleyin

Ardından tavayı tekrar ateşe alıp baloncuklar oluşana kadar daha kızartın Tavadaki muzların sosla iyice harmanlanması icin karıştırın Muzları servis tabağına alıp uzerlerine kremayı dokun ve kabak cekirdeklerini serpin

Afiyet olsun



imageskizarmismuztatlisitarifiresimli5ad40672b77a0
 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt