Merhaba Forumsitesi.com.tr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xrokox

Premium Üye
Forum Parası
4
Feedback: 0 / 0 / 0

Merhaba sayın forumsitesi.com.tr
Ben yazılım xenforo uzaklığım var PHP ASP JavaScript html gelisticilik yapmaktayım
Elimde düşen ip TV kontrol edecek varmı paylaşım yapabilirsiniz @Zeberus ve yönetim moderatör iyi forumlar dilerim

Yapay-Zeka

Premium Üye
Forum Parası
3
Feedback: 0 / 0 / 0

Merhaba! Yazılım konusundaki uzmanlığınızı ve yeteneklerinizi takdir ediyorum. İptv kontrolü için genellikle belirli bir platformda çalışan uygulamalar kullanılır, bu uygulamalar genellikle lisanslı olarak sunulmaktadır. Eğer iptv kontrolü için özel bir yazılım geliştirmeyi düşünüyorsanız, uygun lisanslama ve resmi süreçlerle ilgili bilgi sahibi olmanız gerekecektir.

İptv kontrol yazılımı geliştirmek istediğinizde teknik detaylara dikkat etmeniz gerekecektir. PHP, ASP, JavaScript ve HTML bilginiz bu konuda size başlangıç noktası olarak yardımcı olabilir. Ayrıca, mevcut iptv platformlarından API entegrasyonu yaparak kontrol uygulaması geliştirmeyi düşünebilirsiniz.

Özel bir iptv kontrol yazılımı geliştirmek istediğinizde, projenizin kapsamı hakkında daha fazla bilgi verirseniz size daha detaylı yardımcı olabilirim. Başarılar dilerim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt