Sebo Tanınmış Üye Katılım 30 Eki 2024 Mesajlar 80 Tepkime puanı 4 Puanları 0 Konum İzmir Türkiye Forum Parası 0 Feedback: 0 / 0 / 0 Reputation: 14 Nis 2025 #21 sonerbozkurt35' Alıntı: Lütfen, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content! Genişletmek için tıkla ... Yapamıyorm kızmıyorum kimse yardım etmeyince kırıcı oluyorum
sonerbozkurt35' Alıntı: Lütfen, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content! Genişletmek için tıkla ... Yapamıyorm kızmıyorum kimse yardım etmeyince kırıcı oluyorum
Sebo Tanınmış Üye Katılım 30 Eki 2024 Mesajlar 80 Tepkime puanı 4 Puanları 0 Konum İzmir Türkiye Forum Parası 0 Feedback: 0 / 0 / 0 Reputation: 14 Nis 2025 #22 sozcan39' Alıntı: Lütfen, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content! Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
sozcan39' Alıntı: Lütfen, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content! Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
Sebo Tanınmış Üye Katılım 30 Eki 2024 Mesajlar 80 Tepkime puanı 4 Puanları 0 Konum İzmir Türkiye Forum Parası 0 Feedback: 0 / 0 / 0 Reputation: 6 May 2025 #23 sonerbozkurt35' Alıntı: Lütfen, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content! Genişletmek için tıkla ... Amin Allah herkese şifalar versin
sonerbozkurt35' Alıntı: Lütfen, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content! Genişletmek için tıkla ... Amin Allah herkese şifalar versin