Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri kategorisinde bildiğiniz veya denediğiniz yemek tarifleri üzerine içerikler oluşturabilir, takıldığınız yada merak ettiğiniz yemek tarifleri konularında soru sorabilir, ilgilendiğiniz ya da bildiğiniz yemek tarifleri üzerine sorulan sorulara cevap verebilirsiniz.

S
Baklavalık Yufkadan Tahinli Cevizli Kıtır Tanımı İçin Malzemeler Yarım paket baklavalık yufka 1 su bardağı tahin 1 su bardağı şeker 1,5 su bardağı çekilmiş ceviz 50 gram tereyağı Baklavalık Yufkadan Tahinli Cevizli Kıtır Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Baklavalık yufkalardan bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
5
SoruCevap
S
S
Havuçlu Cevizli Kek Tanımı İçin Malzemeler 4 adet yumurta (oda ısısında) 1 su bardağı şeker 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ 2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tarçın 1 paket kabartma tozu 3 adet rendelenmiş havuç 1 su bardağı kadar iri dövülmüş ceviz Havuçlu Cevizli Kek Tanımı Nasıl...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
7
SoruCevap
S
S
Nefis Kedidili Pastam Tanımı İçin Malzemeler 1 paket kedi dili Kreması için; 2 litre süt 2 su bardağı şeker 5 yemek kaşığı tepeleme un 5 yemek kaşığı mısır nişastası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilin Çikolata sosu için; 1 paket çikolata sosu 2 su bardağı süt Kedi lisanlarını ıslatmak için...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
6
SoruCevap
S
S
Etsiz Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye 1 yemek kaşığı domates salçası Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 adet yeşil biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan Karabiber ,pulbiber, kimyon, nane, toz biber, isot Etsiz Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
SoruCevap
S
S
Kolay Ve Pratik Krep Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı un 2 su bardağı süt 2 adet yumurta Yarım çay bardağı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Kolay Ve Pratik Krep Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Un ve suyu hiç topak kalmayana kadar çırpalım. Ardından yağ ve yumurtayı ekleyelim. Kek hamuru...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
SoruCevap
S
S
Biberli Et Kavurması (Lezzetli Görünüşünde Saklı) Tanımı İçin Malzemeler 1 kg az yağlı süt dana eti 3 tane büyük uzunluk kapya biber yeşil sarı kırmızı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kekik 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı Garnitür olarak; 5 orta uzunluk patates Kızartmak için...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
6
SoruCevap
S
S
Annemin Fındıklı Baklavası Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; Yarım çay bardağı yoğurt Yarım çay bardağı süt Yarım çay bardağından biraz eksik sıvı yağ 2 yemek kaşığı yumuşak tereyağ 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi 1 tutam tuz 2 yumurta 1 paket kabartma tozu 3 su bardağı un İçi için; 300 gram ince...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
5
SoruCevap
S
S
İrmikli Lokum (Kremşantisiz) Tanımı İçin Malzemeler 2,5 su bardağı süt Yarım su bardağı şeker 1 çay bardağı irmik 1 paket vanilya İrmikli Lokum (Kremşantisiz) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İrmik, süt ve şeker tencerede karıştırılarak pişirilir. Koyu kıvam alınca ocaktan alınır ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
SoruCevap
S
S
Portakallı Islak Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 125 gram tereyağı 2 tane yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tane portakal kabuğu rendesi Un 3,5 su bardağı (Kontrollü) Şerbeti için; 2 tane portakal suyu 1 çay bardağı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
6
SoruCevap
S
S
Mis Üzere Yazı Hatırlatan Cacık Tanımı İçin Malzemeler 2 diş sarımsak 2 adet salatalık 1 kase yoğurt Su ,tuz Mis Üzere Yazı Hatırlatan Cacık Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle sarımsakları rendeliyoruz . Daha sonra salatalığı rendeliyoruz. Yoğurt içine alıp karıştıralım...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
6
SoruCevap
S
S
Kıymalı Biber Dolması Tanımı İçin Malzemeler 750 gram kıyma 6 adet kırmızı kapya biber 2 adet domates Beştürlü baharat 1 paket Karabiber bir çay kaşığı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 2 kaşık margarin Kıymalı Biber Dolması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
SoruCevap
S
S
Bayatlamayan Pofuduk Poğaça Tanımı İçin Malzemeler 2 adet kuru maya 2 su bardağı ılık süt ( sıcağa yakın olsun farklı kapta maden suyu ile karıştırılacak ve karışım el yakmayan ılıklıkta olmalı ) 1 adet sade maden suyu 5 yemek kaşığı şeker 1.5 su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta ( sarıları...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
SoruCevap
S
S
Kore Mutfağından Mükemmel Soya Soslu Ballı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler 6 modül tavuk göğsü 2 yemek kaşığı soya sosu 2 dolu yemek kaşığı bal 10 yemek kaşığı zeytinyağ 2 dolu yemek kaşığı tereyağ 2 tatlı kaşığı üzüm sirkesi 5 diş ezilmiş sarımsak 1 tutam tuz 2 dolu tatlı kaşığı kırmızı toz biber...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
S
Mini Küçük Porsiyonluk Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler Krema için 1 paket sıvı krema 4 dolu yemek kaşığı pudra şekeri 2 paket krem şanti 1 çay bardağı damla çikolata 150 gram labne peyniri 4-5 adet muz Kek için 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 adet vanilya 1 adet kabartma tozu 3 yemek...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
SoruCevap
S
S
Tam Buğday Unlu Mayalı Poğaça (Puf Puf) Tanımı İçin Malzemeler 2 adet yumurta ( bir sarısı üzerine ) 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı toz maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 5-6 su bardağı tam buğday unu (200 ml) İç harcı; Lor peyniri Tam...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
SoruCevap
S
S
Kalburabastı Tanımı İçin Malzemeler 250 gram tereyağı yada margarin 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım su bardağı şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu İsteğe bağlı ceviz 5,5 su bardağı un Şerbeti için; 5 su bardağı şeker 5 su bardağı su Çeyrek limon...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
SoruCevap
S
S
Tavuklu Pilav (Tavuk Sulu) Tanımı İçin Malzemeler 8 adet baget tavuk 1 dilim limon 1 küçük temizlenip doğranmamış soğan Pilavı için: 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı tavuk suyu 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı zeytinyağı Tavuklu Pilav (Tavuk Sulu) Tanımı Nasıl Yapılır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
SoruCevap
S
S
Elma Dolgulu Pancake Tanımı İçin Malzemeler Hamur için: 1,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı şeker (Silme) 2 adet yumurta 2 su bardağı un Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Elmalı dolgu için; 3-4 elma 4 yemek kaşığı toz şeker 2 tatlı kaşığı tarçın Üzeri için; Pudra...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
SoruCevap
S
S
Ceviz İle İrmiğin Harika Buluşması (Özel Tarif) Tanımı İçin Gereçler Hamur için: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı konut yoğurdu 1 su bardağı un 1 su bardağı irmik 1 su bardağı toz şeker 1 adet yumurta Bulamak için: 1 kase irmik Şerbet için: 2 su bardağı toz şeker 2.5 su bardağı su 1-2 damla...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
SoruCevap
S
S
Susamli Cevizli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 125 gram tereyağı 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı pudra şekeri 1 çay bardağı mısır nişastası 1 çay bardağı kavrulmuş susam 1 çay bardağı ceviz 1 yemek kaşığı sirke Yarım paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1 çimdik tuz 2 su bardağından biraz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
SoruCevap
S
Tüm sayfalar yüklendi.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Reklam Talepleri: [email protected]
KVKK Talepleri: [email protected]
Hukuksal Sorunlar: [email protected]
Ban ve Diğer Sorunlar: [email protected]
Üst Alt